Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarerUngedemokratiUngebyrådetFolkemøde 2018EventsÅbningstiderFredagsåbentJule-åbentSidste åbningsdagBrunch AsnæsValgaftenWorkshopsKunst i ArkadenFilmworkshopIn2ArtKlar til skiKulinarisk praktikugeParkour JamSangworkshopLegepædagogerneRe-designBook en lærerUpcomingKlatringEventKontoretCross FitnessEngelskTyskPole fitnessDansk som andetsprogBookAndetUngeværkerUiO campingvognKnallert kørekortTraktor kørekortVærkstedetFørstehjælpUngekulturprisNetværksgruppeBook en politiker KV17FrivilligEn dag som frivillig
Gys på Shelterpladsen
 
gys i geoparken
Gys på Shelterpladsen
Om natten kommer Geokids-makerne til live! Hvem møder du på højderygsstien efter mørkets frembrud? Tør du gå over gravhøjene til midnat?
 
Gys på shelterpladsen lover masser af uhygge fredag d. 28. juli - til næste morgen.
Vi mødes ved ungehuset i Asnæs kl. 13.30 og skal ud og opleve noget, inden vi kører til shelterpladsen.

Vi spiser om bålet og fortæller uhyggelige historier mens mørket falder på. Når det er bælgmørkt, er det ikke godt at vide hvad der kan ske... Tilmeld dig hvis du tør.
 
Dem der overlever, deltager lørdag morgen i de mange aktiviteter på shelterpladsen - trailløb, guidede knallertture, bålhygge og meget mere. Vi er færdige ca. kl. 15 om lørdagen.
 
Du tilmelder dig herunder, da der er få af de eksklusive og uhyggelige pladser. Det er helt gratis og vi glæder os til et par fede dage sammen med dig.
 


Senest opdateret 25.07.2017 10:03 af SIBRA
Kalender
In2Art
15. november kl. 18:30
Sangworkshop
16. november kl. 16:30
Fredagsåbent
17. november

Kulinarisk praktik
20. november til
24. november
Valgaften
21. november
Juleåbent
24. november kl. 14:00

Juleferie
15. december
Brunch Asnæs
20. januar
Folkemøde 2018
13. juni til
16. juni

Odsherred in your Facebook