Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarerUngedemokratiUngebyrådetFolkemøde 2018EventsÅbningstiderFredagsåbentBrunch AsnæsVisionsrejseWorkshopsKunst i ArkadenFilmworkshopIn2ArtParkour JamSangworkshopBook en lærerCross FitnessPole fitnessRadioholdUpcomingKlatringEventKontoretEngelskTyskDansk som andetsprogBookAndetUngeværkerUiO campingvognKnallert kørekortTraktor kørekortVærkstedetFørstehjælpUngekulturprisNetværksgruppeBook en politiker KV17FrivilligEn dag som frivillig
Visionsrejse
 
visionsrejse3
I vinterferien tager Ungebyrådet og crew på visionsrejse til København.
En visionsrejse er en tur, hvor vi skal opleve fede ungemiljøer og besøge ungekulturhuse i København. Vi oplever hvordan et selvorganiseret ungehus fungerer, ser hvordan de fedeste ungemiljøer ser ud, og oplever en masse spændende ting.
 
Ungebyrådet glæder sig helt vildt og vil gerne invitere andre interesserede unge med på denne oplevelsestur - uanset om du er crew i forvejen eller ej. 
 
Tirsdag d. 13. februar mødes vi i Asnæs kl. 11.45 og vi forventer at være hjemme igen onsdag d. 14. februar om eftermiddagen.
 
Tilmeld dig herunder og få besked om hvad du skal medbringe. Det er gratis at deltage, men du skal nok have lidt lommepenge med og penge til mad.
 
Spørgsmål??? Kontakt Sisse på 2114 8096
 
Programmet kan ses her:
Vi mødes på stationen i Asnæs kl. 11.45 og tager toget til København.
I København skal vi opleve rigtig mange fede ting, som arrangeres af unge og det bliver en fed oplevelse.
Vi starter med en rundvisning i Danmarks eneste Fristad. Herefter tager vi til kulturhuset Kraftværk, som er drevet 100 % af unge mennesker. Her er der folkekøkken og vi kan købe aftensmad for 20 kr.
Vi skal til Open Mic night i Huset Kbh, som er et andet kulturhus, hvor alle kan arrangere events.
Inden vi tager til UrbanHouse, som er et moderne Hostel hvor vi skal overnatte, skal vi på en gåtur i nattelivet i det indre København.
Onsdag morgen tager vi på Absalon – den levende dagligstue og spiser morgenmad. Herefter aftaler vi sammen hvad vi gerne vil opleve – vi har mange gode forslag, men det kan også være at vi finder på noget undervejs.
Vi regner med at være hjemme i Odsherred igen kl. ca. 16.
 


Senest opdateret 16.01.2018 14:28 af SIBRA
Kalender
In2Art
19. januar
Fredagsåbent
19. januar kl. 14:00
Brunch Asnæs
20. januar

Pole Fitness
22. januar kl. 16:00
Radiohold
23. januar kl. 15:30
Sangworkshop
25. januar kl. 16:30

Cross Fitness
25. januar kl. 16:30
Filmworkshop
25. januar kl. 17:00
Kunst i Arkaden
8. februar kl. 15:30

Visionsrejse
13. februar til
14. februar
Folkemøde 2018
13. juni til
16. juni
Odsherred in your Facebook