Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarerUngedemokratiUngebyrådetEventsGeopark TrailKulturnat AsnæsOdshædringÅbningstiderWorkshopsDansk som andetsprogFilmworkshopGraffiti Camp 32Parkour JamRadioholdUpcomingEngelskEventKontoretFoto-kunstFunktionel træningJapanskKlatringTyskPole fitnessYogaAndetUngeværkerKnallert kørekortTraktor kørekortVærkstedetFørstehjælpUngekulturprisFrivilligEn dag som frivilligNatteravne SydNatteravne NordBestyrelse
Ungehus Asnæs
 
Asnæs ungehus

Ungekulturhusene har masser af muligheder, en af dem er cafeen.

 

Åbningstider
mandag, tirsdag, onsdag, torsdag kl. 14 - 20

NYT: Fra august, åbent fredag kl. 14-18

 

I cafeen kan du være sammen med dine venner, høre musik, lave lektier, spille spil og meget andet. Det er især Mik og Charlotte, som er i cafeen, men du kan komme til at møde os allesammen.

I Ungekulturhuset har vi også et motionsrum med vægte, spejle og musik. Vi har 2 fede gamercomputere og et iMac værksted. Alt dette kan du få lov at bruge hvis du har lavet aftale med os i cafeen.

 

Vil du låne et lokale, så skriv blot til Line på litje@odsherred.dk eller ring til 3058 3309, så finder vi et lokale til jer.

 

Adresse:
Asnæs Ungekulturhus
Storegade 19
4550 Asnæs

 

Vil du gerne have besked om særlige events i huset eller ændrede åbningstider? Så tilmeld dig SMS listen nedenfor. Du får også besked hvis der er lukket en dag, så du ikke går forgæves.

 
SMS liste Asnæs ungehus
Mobiltelefonnummer*
Fornavn


Senest opdateret 21.06.2017 13:55 af SIBRA
Kalender
Geo festival trail
4. august kl. 09:30
Graffiti Camp
6. august til
10. august
Dansk andetsprog
10. september

Odshædring
16. november
Odsherred in your Facebook