Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarerEventsActiveGamerKulturnat AsnæsOdshædringÅbningstiderUngekulturprisDonation?LAN 9. nov.LAN 11. jan.SponsorerOverlevelsesturWorkshopsDansk som andetsprogFilmworkshopRadioholdJapanskYogaParkour JamUpcomingBook en lærerEngelskEventKontoretFunktionel træningKlatringPole fitnessTyskUngebyrådBestyrelseFrivilligNatteravne SydNatteravne NordAndetUngeværkerKnallert kørekortTraktor kørekortVærkstedetFørstehjælpUngekulturpris
Om Ung i Odsherred
 
folkemøde 4

Kulturinstitution

Ung i Odsherred er en kulturinstitution, der laver spændende aktiviteter, events og arrangementer for unge mennesker i Odsherred i alderen 13-25 år. Vores primære målgruppe i ungekulturhusene er 13-18 år, mens de unge over 18 år bruger vores huse og aktiviteter på en anden måde.

Hvis du er over 18, kan du f.eks. bruge vores faciliteter til at afholde events og begivenheder for andre unge. Vi hjælper gerne til med at organisere, planlægge og evt. afvikle. Hvis du har idéen - har vi mulighederne, så sig endelig til, hvis du har et event eller et projekt, du gerne vil have hjælp til at sætte i søen. Et af vores motto’er er: ”Vi vil det hele - hvad vil du?”.

 

Asnæs og Nykøbing

Ung i Odsherred har to Ungekulturhuse; et i Asnæs (Storegade 19) og et i Nykøbing (Algade 43).

Ungekulturhus Asnæs har åbent mandag-torsdag kl. 14:00-20:00 og fredag kl. 14:00-18:00.

Ungekulturhus Nykøbing har åbent mandag-torsdag kl. 14:00-21:00 og fredag kl. 14:00-18:00.

I åbningstiden er du velkommen til at hænge ud, lave lektier, spille PlayStation, game, bruge vores motionslokale osv. Mandag-torsdag kan du købe dagens ret i vores caféer til 20 kr. inkl. en sodavand.

Vi arrangerer ofte en masse forskellige events i vores huse. - Det kan være alt lige fra japansk til brætspil og fodboldkamp. Hvis du selv har en idé til et event, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi har også events i weekenderne, f.eks. LAN gaming hele natten, alkoholfrie fester, overlevelsestur etc.   Derudover er der forskellige workshops af kortere eller længere varighed. Der skal være minimum seks tilmeldte til et hold, før vi opretter det. Så hvis der er noget, du kunne tænke dig, så husk at få vennerne med, så holdet kan blive en realitet. 

 

Der er også projekter, hvor vi ofte indgår i samarbejder på tværs. Det kan være workshops, hvor vi kigger på unges transportmuligheder, eller sætter fokus på sundhed, lokale råvarer og Geopark. Eksempelvis landsby-makeover, litteratur- og læsefestival, lokaldemokratiudvalget, kulturnat, byudvikling. Vi inddrager det lokale erhvervsliv og kunstnerliv, vi samarbejder med skoler, foreninger og kulturinstitutioner.

 

Vores styrke er, at vi er en let organisation, der hurtigt kan igangsætte aktiviteter. Vi er kreative og til tider også lidt fjollede og skøre. Vi tager vores opgave alvorligt, og vi går oftest forrest. Vi har et stærkt kulturben og vores vision er, at det skal være ”attraktivt at være ung i Odsherred”. De unge skal have lyst til at flytte tilbage hertil, når de har været væk for at få en uddannelse.

 

Vi griner højt hver dag, vi er meget aktive på både Facebook, Snapchat og Instagram, og det kan altid anbefales, at I følger os der, så I ved, hvad der sker.

Ring eller skriv hvis du har en idé, eller hvis du vil gøre noget for andre unge mennesker - vi er meget tilgængelige, og vil meget gerne svare på spørgsmål og undren.

 

Det er fedt at være Ung i Odsherred!

 

Louise Nordlund

Leder af specialafdelingen for kreativitet.

 

#ungiodsherred #uio #asnæsungekulturhus #nykøbingungekulturhus #aktiviteter #arrangementer #workshops #events #alkoholfriefester #kulturnat #ungekulturpris #lektiehjælp #undervisning #dagensret #LAN #gaming #funktioneltræning #filmworkshop #knallertundervisning #førstehjælp #japansk #brætspil #odshædrigSenest opdateret 24.08.2018 11:15 af LITJE
Kalender
Japansk
20. september kl. 17:00
Dansk andetsprog
24. september kl. 15:15
NATTERAVN?
28. september

Overlevelsestur
28. september kl. 16:00
Ungebyråd
3. oktober kl. 15:30
ActiveGamer
5. oktober kl. 16:00

Indstil en ung
8. oktober
Donation?
9. oktober
Kulturnat
26. oktober kl. 15:00

YOGA
5. november kl. 16:30
LAN Asnæs
9. november kl. 16:00
Ungekulturpris
16. november

LAN Nykøbing
11. januar kl. 16:00
Odsherred in your Facebook