Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarerEventsKulturnat AsnæsOdshædringÅbningstiderReality showkampWorkshopsDansk som andetsprogFilmworkshopRadioholdJapanskYogaUpcomingEngelskEventKontoretFunktionel træningKlatringTyskPole fitnessParkour JamUngebyrådBestyrelseFrivilligNatteravne SydNatteravne NordAndetUngeværkerKnallert kørekortTraktor kørekortVærkstedetFørstehjælpUngekulturpris
Kulinarisk praktikuge
 
kulinarisk
Kulinarisk praktikuge – uge 47

”Et arbejde med mad – Gør dig glad”

 

NCLF – Nordisk Center for lokale Fødevarer – Odsherred, Hotel & Restaurant skolen og Ung i Odsherred laver til efteråret en fælles praktikuge, hvor unge får mulighed for at få et dybere indblik i ”Det Kulinariske Erhverv” – Altså erhverv der på en eller anden måde har relation til mad – Lige fra Nicheorienteret landmand/fødevareproducent til kok, Fødevareforsker og så videre – Ja alt der handler om Fødevarer, mad og gastronomi.

I løbet af denne periode kommer du hele vejen rundt i erhvervet og får også et billede af hvordan uddannelsen foregår, samt hvordan jobmuligheder er efterfølgende.

 

En erhvervskarriere med fødevarer kan føre i mange forskellige retninger og kan både være praktisk eller boglig

Når vi tænker de kulinariske fødevareerhverv, er det lige fra landmand til kok, bager, slagter og de mange boglige erhverv der ligeså handler om mad.

Erfaringer og konkrete eksempler viser, at rigtig mange der har fået en strålende erhvervskarriere i den kulinariske branche, ikke havde de største boglige færdigheder, men efterfølgende har gennemført og fået en bemærkelsesværdig faglig uddannelse med succesfulde eksamener i det kulinariske erhverv, og med efterfølgende succesfuld erhvervskarriere.

 

Din lærer, dine forældre og din UU- vejleder skal godkende at du får fri fra din almindelige undervisning og samtidig vurdere at det er relevant for din uddannelse. Du tilmelder dig herunder og hvis du ellers har spørgsmål er du selvfølgelig mere end velkommen til at skrive eller ringe til os – Jesper Zeihlund –jesper@nclf.dk eller Louise Nordlund 3012 7926 Lnoha@odsherred.dk

 
 
679,74 KB


Senest opdateret 26.06.2017 11:44 af SIBRA
Kalender
Japansk
23. august
Reality Showkamp
24. august kl. 15:00
Træning
27. august

Dansk andetsprog
27. august kl. 15:15
NATTERAVN?
31. august
Kulturnat
26. oktober kl. 15:00

YOGA
5. november kl. 16:30
Ungekulturpris
16. november
Odsherred in your Facebook