Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarerUngedemokratiUngebyrådetFolkemøde 2018EventsÅbningstiderFredagsåbentJule-åbentSidste åbningsdagBrunch AsnæsValgaftenWorkshopsKunst i ArkadenFilmworkshopIn2ArtKlar til skiKulinarisk praktikugeParkour JamSangworkshopLegepædagogerneRe-designBook en lærerUpcomingKlatringEventKontoretCross FitnessEngelskTyskPole fitnessDansk som andetsprogBookAndetUngeværkerUiO campingvognKnallert kørekortTraktor kørekortVærkstedetFørstehjælpUngekulturprisNetværksgruppeBook en politiker KV17FrivilligEn dag som frivillig
Ungekulturpris 2017
 
Plakat indstilling 2017
Ungekulturpris 2017
Overrækkelsen af årets Ungekulturpris 2017 finder sted fredag den 27. oktober i forbindelse med kulturnat i Asnæs.
 
Prisen overrækkes til en ung, der har udmærket sig på en særlig måde inden for kunst, politik, kreativitet, menneskesyn og mod - eller af anden samfundsgavnlig karakter. Prisen bestod sidste år af en statuette doneret af kunstner og fotograf Thomas Fryd samt en check på 17.000 kr. Penge der blev doneret af lokale erhvervsdrivende i Odsherred.
 
Prisen skal ses som en motivation for de unge til at fortsætte deres gode initiativer med at skabe noget, hjælpe andre og tro på sine drømme.
 
Alle kan nominere en ung mens Ung i Odsherred sammensætter en jury, der står for udvælgelsesprocessen af de indkomne nomineringer.
Du indstiller ved at sende en mail til ungi@odsherred.dk, hvor du beskriver hvordan vedkommende har gjort sig fortjent til prisen.
 
Hvis du ønsker at være sponsor, er du velkommen til at kontakte Line Tatjana Jensen, litje@odsherred.dk for at høre mere.


Senest opdateret 16.08.2017 09:31 af SIBRA
Kalender
In2Art
15. november kl. 18:30
Sangworkshop
16. november kl. 16:30
Fredagsåbent
17. november

Kulinarisk praktik
20. november til
24. november
Valgaften
21. november
Juleåbent
24. november kl. 14:00

Juleferie
15. december
Brunch Asnæs
20. januar
Folkemøde 2018
13. juni til
16. juni

Odsherred in your Facebook