Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarerUngedemokratiUngebyrådetFolkemøde 2018EventsÅbningstiderUngekulturpris 2017FredagsåbentKulturnat i AsnæsEfterårsferieJule-åbentBrunch NykøbingSidste åbningsdagBrunch AsnæsWorkshopsKunst i ArkadenFilmworkshopIn2ArtKlar til skiKulinarisk praktikugeParkour JamSangworkshopLegepædagogerneRe-designBook en lærerUpcomingKlatringEventKontoretCross FitnessEngelskTyskPole fitnessDansk som andetsprogBookAndetUngeværkerUiO campingvognKnallert kørekortTraktor kørekortVærkstedetFørstehjælpUngekulturprisNetværksgruppeBook en politiker KV17FrivilligEn dag som frivillig
Book en politiker KV17
 
Demokrati
Book en politiker KV17!
Brev til Folkeskolerne
Hos Ung i Odsherred vil vi gerne være med til at sætte fokus på unges deltagelse ved Kommunalvalget 2017. Derfor tilbyder vi jer, at I gennem os kan booke en lokalpolitiker i ugerne 40, 41 og 43.
Som folkeskole kan I krydre jeres undervisning med denne direkte dialog med en lokalpolitiker. Der er mulighed for at hjælpe politikerne med at få et bedre kendskab til ungdommen i Odsherred og de udfordringer, der følger med.
Vi har et politikerkartotek og ved blot at sende en sms til 3058 3309 med teksten ”BOOK” foran, hvor I efterfølgende skriver hvilket parti, I er interesseret I at låne en politiker fra, kan I låne en politiker. Du vil hurtigst muligt modtage et svar tilbage med kontaktinformationer på en konkret politiker.
Følgende partier stiller sig til rådighed (foreløbig liste):
  • Venstre
  • Det Konservative Folkeparti
  • Socialdemokratiet
  • Enhedslisten
  • Dansk Folkeparti
 
Vi håber at I vil benytte jer af tilbuddet, hvis I har spørgsmål er I velkommen til at kontakte os på litje@odsherred.dk.
Venlig hilsen Ung i Odsherred
 


Senest opdateret 13.09.2017 16:17 af LITJE
Kalender
Indstil en ung
16. oktober
Efterårsferie
16. oktober til
22. oktober
In2Art
25. oktober kl. 18:00

Kulturnat
27. oktober
Ungekulturpris
27. oktober kl. 17:00
Sangworkshop
2. november kl. 16:30

Fredagsåbent
3. november
Brunch Nykøbing
11. november kl. 12:00
Kulinarisk praktik
20. november til
24. november

Juleåbent
24. november kl. 14:00
Juleferie
15. december
Brunch Asnæs
20. januar

Odsherred in your Facebook