Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarerUngedemokratiUngebyrådetFolkemøde 2018EventsÅbningstiderFredagsåbentJule-åbentSidste åbningsdagBrunch AsnæsWorkshopsKunst i ArkadenFilmworkshopIn2ArtKlar til skiKulinarisk praktikugeParkour JamSangworkshopLegepædagogerneRe-designBook en lærerUpcomingKlatringEventKontoretCross FitnessEngelskTyskPole fitnessDansk som andetsprogBookAndetUngeværkerUiO campingvognKnallert kørekortTraktor kørekortVærkstedetFørstehjælpUngekulturprisNetværksgruppeBook en politiker KV17FrivilligEn dag som frivillig
Legepædagogerne
 
legepædagogerne
Legepædagogerne er et samarbejde med Sydskolen i Asnæs SFO. Her har vi hver onsdag fået lov til at lave pædagogiske lege med børnene, samtidig med at I bliver undervist i at være legepædagoger.
 
Du vil få en mappe med opgaver, som du løbende skal forberede til næste gang, vi mødes. Når kurset er gennemført får du et diplom, hvor der står hvilke emner, du har været med til at afprøve i praksis. Diplomet kan også bruges, hvis du eksempelvis søger job som babysitter eller i en forening.
 
Legepædagogerne mødes hver onsdag kl. 15.30-17.00 i SFO'en i Asnæs.
 


Senest opdateret 27.09.2017 13:14 af SIBRA
Kalender
Fredagsåbent
8. december kl. 14:00
In2Art
13. december kl. 18:30
Sangworkshop
14. december kl. 16:30

Juleferie
15. december
Brunch Asnæs
20. januar
Folkemøde 2018
13. juni til
16. juni

Odsherred in your Facebook