Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarerUngedemokratiUngebyrådetFolkemøde 2018EventsÅbningstiderFredagsåbentJule-åbentSidste åbningsdagBrunch AsnæsWorkshopsKunst i ArkadenFilmworkshopIn2ArtKlar til skiKulinarisk praktikugeParkour JamSangworkshopLegepædagogerneRe-designBook en lærerUpcomingKlatringEventKontoretCross FitnessEngelskTyskPole fitnessDansk som andetsprogBookAndetUngeværkerUiO campingvognKnallert kørekortTraktor kørekortVærkstedetFørstehjælpUngekulturprisNetværksgruppeBook en politiker KV17FrivilligEn dag som frivillig
Re-design
 
redesign
Til re-design og iværksætteri producerer vi fede ting af genbrugsmaterialer. Det kan være at vi genbruger aflagt tøj til at sy puder af, laver hængekøjer af plastik, syr tøj om til nyt eller noget helt andet, som du synes er fedt.
 
Vi har symaskiner og en lille smule værktøj, men vi skal ud og skaffe materialerne til det projekt, som du gerne vil lave.
 
Mens vi syer, bygger eller laver, arbejder vi med tanken om at kunne afsætte vores fede ting – altså sælge dem, og på den måde lave vores egen virksomhed. Vi laver derfor kun rigtig fede ting, som folk vil synes om.
 
Vi mødes i Ungehuset i Asnæs hver onsdag kl. 16-20. Kom og vær med hvis du er nysgerrig eller har en idé.
 


Senest opdateret 27.09.2017 13:21 af SIBRA
Kalender
Fredagsåbent
8. december kl. 14:00
In2Art
13. december kl. 18:30
Sangworkshop
14. december kl. 16:30

Juleferie
15. december
Brunch Asnæs
20. januar
Folkemøde 2018
13. juni til
16. juni

Odsherred in your Facebook