Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarerUngedemokratiUngebyrådetEventsGeopark TrailKulturnat AsnæsOdshædringÅbningstiderWorkshopsDansk som andetsprogFilmworkshopGraffiti Camp 32Parkour JamRadioholdUpcomingEngelskEventKontoretFoto-kunstFunktionel træningJapanskKlatringTyskPole fitnessYogaAndetUngeværkerKnallert kørekortTraktor kørekortVærkstedetFørstehjælpUngekulturprisFrivilligEn dag som frivilligNatteravne SydNatteravne NordBestyrelse
Geopark Trail
 
Trailløb 2016 start

Geopark festival trailløb 2018

Lørdag den 4. august kl. 09:30 går starten for 3. gang  på Ung i Odsherreds Geopark trailløb på Højderygstien.

16 km primært på trampesti i Geoparkens smukke natur med storslået udsigt over Sejerøbugten og Lammefjorden. Ruten foregår primært på trampesti og er 8 km tur/retur til Dutterhøj, hvor der er depot, når man er nået over Dutterhøjene.

Adresse: Vi starter på Shelterpladsen i Veddinge Bakker, Veddingevej 41A, 4540 Fårevejle.

 

Det koster kun 50 kr. at deltage - beløbet inkluderer vand/frugt ved depotet samt en sandwich, når man kommer i mål. Du betaler ved tilmelding via Mobilepay (Ung i Odsherred Asnæs) på 21847969.

 

Tilmeldingsfristen er som udgangspunkt mandag den 30. juli, men hvis du skulle få lyst til at deltage efter fristens udløb, er det muligt at tilmelde sig på dagen (der vil være et begrænset antal pladser).

 

Tilmeld dig nedenfor!

 
Geopark Trailløb
Mobiltelefonnummer*
Fornavn*
Efternavn*
E-mail


Senest opdateret 03.07.2018 13:06 af LITJE
Kalender
Geo festival trail
4. august kl. 09:30
Graffiti Camp
6. august til
10. august
Dansk andetsprog
10. september

Odshædring
16. november
Odsherred in your Facebook