Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarerEventsAfternoon Tea PartyBeauty boxenFolkemøde BornholmTur til KBHGeopark trailløbSmykkerValgnatPlay dateWorkshopsDansk som andetsprogFilmworkshopYogaParkour JamStudiecaféUpcomingBook en lærerEksamenEngelskEnglish immersionEsperantoEventKontoretHjernenJapanskKlatringKommakursusKorrekturlæsningMatematikPole fitnessTyskFunktionel træningUngebyrådBestyrelseFrivilligNatteravne SydAndetUngeværkerKnallert kørekortTraktor kørekortVærkstedetFørstehjælpUngekulturprisNyt logo?ÅbningstiderEndure trail
Folkemøde Bornholm
 
FM Bornholm 2019

Folkemøde Bornholm 2019 Så har vi åbnet for tilmeldingen til årets tur til Folkemødet på Bornholm.

Folkemødet er fantastisk og en enestående måde at opleve alt, hvad det i virkeligheden indebærer med demokrati og politik. For politik er meget mere end det der sker i Byrådssalene og det, der sker på Christiansborg. Politik er holdninger, og det vi kan mærke, der rører os.

Du kommer til at høre meget mere, men indtil videre åbner vi for de første tilmeldinger.

Vi har igen i år fået mulighed for at sejle derover med det 100 år gamle træskib Hjalm, og det er den vildeste oplevelse. Når du tilmelder dig, skal du tage stilling til hvornår, du vil derhen. Skriv hvis du har eksamen og endnu afventer dato osv.

 

Tag stilling til hvilken afgang du vil med derhen:

  1. hold sendes afsted med Hjalm søndag den 9. juni omkring kl. 12 (tidspunkt er afhængigt af vejrudsigten). Vi sejler fra København over Sverige til Bornholm. Vi ankommer til Bornholm onsdag den 12. juni, og er klar til at få åbningen af folkemødet med.
  2. hold sendes afsted i minibus onsdag den 12. juni sen eftermiddag. Vi ankommer sent tilBornholm og kan være med til at se åbningen af Folkemødet.
  3. hold sendes afsted i minibusser torsdag den 13. juni ca. kl. 12. Vi forventer at være på folkemødet fra kl. 17 torsdag.

 

Tag stilling til hvilken afgang du ønsker hjem: Hold A kører i minibusser hjem fra Bornholm søndag 16. juni morgen med afgang fra øen kl. 09.

Hold B sejler hjem med Hjalm med afgang senere søndag den 16. juni. Ankomst til Amaliekaj i København mandag sen aften ca. kl. 23/tirsdag morgen (igen har vejrudsigten betydning, fordi vi sejler med et gammelt skib). I den forbindelse har vi brug for hjælp fra jeres forældre til at hente os på Amaliekaj.

Du skal i kommentaren tilføje, om du vil sejle ud/hjem eller med bus ud/hjem. Så fordeler vi pladserne med størst hensyntagen til dem, der skal til eksamen.

OBS: NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT:

Som I måske ved eller har hørt, så gik produktionsskolen NVPRO i går konkurs. Og det har desværre betydning for vores tur til Folkemødet Bornholm. Det har det, fordi det er NVPRO, der driver skibet Hjalm, som vi planlagde at sejle med. Som det ser ud nu, så kan vi ikke sejle med Hjalm eller have Hjalm som base på Folkemødet. Det er rigtig ærgerligt, også fordi vi har betalt for det, men når det er en konkurs, så mister vi pengene og alt står stille. Vi gør hvad vi kan for at se om vi kan finde en løsning. 
Den gode besked er, at vi tager afsted lige meget hvad. Vi har 3 minibusser der kører og vi har færgebilletter, så det skal nok gå, I skal nok komme til at opleve Folkemødet Bornholm.

 Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Louise Nordlund: 3012 7926

Lnoha@odsherred.dk

 

 
 
 
Folkemøde stemning2
 
 
Folkemøde stemning4


Senest opdateret 07.05.2019 09:37 af LNOHA
Kalender
Dansk andetsprog
22. maj kl. 15:15
Studiecafé
22. maj kl. 16:00
Beauty Boxen
22. maj kl. 16:00

Afternoon Tea
23. maj kl. 15:00
YOGA
27. maj kl. 16:30
Play date
28. maj

Tur til KBH
31. maj
Valgnat
5. juni
Folkmøde Bornholm
9. juni

Geopark Trailløb
3. august kl. 09:30
Endure Trail
10. august
Odsherred in your Facebook