Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarerEventsActive GamerBeauty boxenKaraokeFolkemøde BornholmTeater Fair PlayGadefodboldPigeovernatningEventplanWorkshopsDance mixDansk som andetsprogFilmworkshopYogaParkour JamFunktionel træningStudiecaféUpcomingBook en lærerEksamenEngelskEnglish immersionEsperantoEventKontoretHjernenJapanskKlatringKommakursusKorrekturlæsningMatematikPole fitnessTyskUngebyrådBestyrelseFrivilligNatteravne SydAndetUngeværkerKnallert kørekortTraktor kørekortVærkstedetFørstehjælpUngekulturprisNyt logo?ÅbningstiderEndure trail
Folkemøde Bornholm
 
Folkemøde Bornholm 2019

Folkemøde Bornholm 2019

 

Så har vi åbnet for tilmeldingerne til årets tur til Folkemødet på Bornholm.

Folkemødet er ganske fantastisk og en enestående og unik måde at opleve alt, hvad det i virkeligheden indebærer med demokrati og politik. For politik er meget mere end det der sker i Byrådssalene og det, der sker på Christiansborg. Politik er holdninger, og det vi kan mærke, der rører os. Du kommer til at høre meget mere, men indtil videre åbner vi for de første tilmeldinger.

Vi har igen i år fået mulighed for at sejle derover med det 100 år gamle træskib Hjalm, og det er den vildeste oplevelse. Når du tilmelder dig, skal du tage stilling til hvornår, du vil derhen. Skriv hvis du har eksamen og endnu afventer dato osv.

 

Tag stilling til hvilken afgang du vil med derhen:

  1. hold sendes afsted med Hjalm søndag den 9. juni omkring kl. 12 (tidspunkt er afhængigt af vejrudsigten). Vi sejler fra København over Sverige til Bornholm. Vi ankommer til Bornholm onsdag den 12. juni, og er klar til at få åbningen af folkemødet med.
  2. hold sendes afsted i minibus onsdag den 12. juni sen eftermiddag. Vi ankommer sent tilBornholm og kan være med til at se åbningen af Folkemødet.
  3. hold sendes afsted i minibus torsdag den 13. juni ca. kl. 12. Vi forventer at være på folkemødet fra kl. 17 torsdag.

 

Tag stilling til hvilken afgang du ønsker hjem: a. Hold a kører i minibusser hjem fra Bornholm søndag 16. juni morgen med afgang fra øen kl. 09.

Hold b sejler hjem med Hjalm med afgang senere søndag den 16. juni. Ankomst til Amaliekaj i København mandag sen aften ca. kl. 23/tirsdag morgen (igen har vejrudsigten betydning, fordi vi sejler med et gammelt skib).

Du skal i kommentaren tilføje, hvilket hold du ønsker at komme afsted med, og hvordan du ønsker at komme frem og tilbage til Bornholm. Og så fordeler vi pladserne med størst hensyntagen til dem, der skal til eksamen.

 


Senest opdateret 21.02.2019 13:23 af LITJE
Kalender
Eventplan
25. marts
Beauty boxen
26. marts kl. 16:00
DANCE MIX
26. marts kl. 17:45

Dansk andetsprog
27. marts kl. 15:15
Studiecafé
27. marts kl. 16:00
Teater Fair Play
27. marts kl. 18:00

YOGA
1. april kl. 16:30
Karaoke
11. april
Pigeovernatning
16. april kl. 16:00

Gadefodbold
27. april kl. 13:00
Active Gamer
3. maj til
4. maj
Folkmøde Bornholm
9. juni

Endure Trail
10. august
Odsherred in your Facebook