Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarerEventsActive GamerBeauty boxenKaraokeFolkemøde BornholmTeater Fair PlayGadefodboldPigeovernatningEventplanWorkshopsDance mixDansk som andetsprogFilmworkshopYogaParkour JamFunktionel træningStudiecaféUpcomingBook en lærerEksamenEngelskEnglish immersionEsperantoEventKontoretHjernenJapanskKlatringKommakursusKorrekturlæsningMatematikPole fitnessTyskUngebyrådBestyrelseFrivilligNatteravne SydAndetUngeværkerKnallert kørekortTraktor kørekortVærkstedetFørstehjælpUngekulturprisNyt logo?ÅbningstiderEndure trail
Active Gamer
 
active gamer

ACTIVE GAMER

Vi gør det igen! Vi afholder Active Gamer!

Arrangementet der blander idræt og gaming, og giver foreningerne mulighed for at vise, hvad de har på palletten af fede aktiviteter. Denne gang gør vi det i hallerne i Nykøbing, og vi ved endnu ikke hvilke foreninger, der gerne vil være med, så vi kan ikke sige noget om programmet.

Sidste gang kom Nykøbing Volleyball klub med DJ Volleyball, Dragsholm svømmeklub viste Dødens Gab i Svømmehallen, Asnæs badminton Club havde Natminton i uvlys, der var parkour og gymnastik og der var gaming og hygge. Vi havde 129 unge mennesker samlet - og vi er klar til at gentage succesen.

Du kan allerede nu tilmelde dig, og så hører du mere, når programmet er på plads.

Vi starter fredag den 3. maj, og dørene er åbne fra kl. 16 til opsætning af pc mm. Kl. 18 er der aftensmad og efterfølgende går programmet og aktiviteterne i gang. I bliver inddelt i 3 store grupper, så hvis der er nogle du gerne vil være sammen med, så skriver du det i din tilmelding. Du skriver også i din tilmelding, om du har brug for en gamerplads eller om du kun deltager i aktiviteterne. Du medbringer selv gamer-udstyr, 10 m netkabel, stikdåse etc.

Det koster kun 50 kr. at deltage - prisen er inkl. aftensmad og morgenmad.

 


Senest opdateret 06.03.2019 13:50 af LITJE
Kalender
Eventplan
25. marts
Beauty boxen
26. marts kl. 16:00
DANCE MIX
26. marts kl. 17:45

Dansk andetsprog
27. marts kl. 15:15
Studiecafé
27. marts kl. 16:00
Teater Fair Play
27. marts kl. 18:00

YOGA
1. april kl. 16:30
Karaoke
11. april
Pigeovernatning
16. april kl. 16:00

Gadefodbold
27. april kl. 13:00
Active Gamer
3. maj til
4. maj
Folkmøde Bornholm
9. juni

Endure Trail
10. august
Odsherred in your Facebook