Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarerUngedemokratiUngebyrådetEventsGeopark TrailKulturnat AsnæsOdshædringÅbningstiderWorkshopsDansk som andetsprogFilmworkshopGraffiti Camp 32Parkour JamRadioholdUpcomingEngelskEventKontoretFoto-kunstFunktionel træningJapanskKlatringTyskPole fitnessYogaAndetUngeværkerKnallert kørekortTraktor kørekortVærkstedetFørstehjælpUngekulturprisFrivilligEn dag som frivilligNatteravne SydNatteravne NordBestyrelse
Parkour Jam
 
parkourHP

I Parkour Jam er der kun løsninger, og det handler om at komme fra A til B hurtigst muligt. Parkour er en hel anden måde at bruge din krop på. Parkour-holdet er et stærkt og stabilt hold med unge i alle aldre.

Parkour er primært for de 13 – 25 årige, men parkourholdet har givet lov til at de yngre dukker op og er med, fordi parkour i ånden er for alle aldre.

 

Parkour foregår i Nykøbing, med udgangspunkt fra gymnastiksalen på Grundtyvigsvej. Det er Ung i Odsherreds ungeinstruktør Jean-Michel Amtoft, der står for undervisningen. Vi mener selvfølgelig, at det er det absolut bedste parkourspot i Odsherred, og vi synes, det er så fedt at Nordskolen, afdeling Grundtvigsvej har ladet Dag designe spottet.

 

Følg vores Facebookside UIO PARKOUR og tilmeld dig herunder.

Undervisningen foregår hver torsdag kl. 17:00-20:00.

 

 

 

 


Senest opdateret 29.06.2018 08:59 af LITJE
Kalender
Geo festival trail
4. august kl. 09:30
Graffiti Camp
6. august til
10. august
Dansk andetsprog
10. september

Odshædring
16. november
Odsherred in your Facebook