Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarerUngedemokratiUngebyrådetFolkemøde 2018EventsCampingvognGeopark FestivalGys på ShelterpladsenGeopark TrailløbLAN 15. septemberFuld skrald påMest for 8. klasseÅbningstiderØnskedagOrn'lig syg onsdagUngekulturpris 2017WorkshopsAniLabKunst i ArkadenSangworkshopFilmworkshopIn2ArtKlar til skiKulinarisk praktikugeUpcomingKlatringEventKontoretCross FitnessEngelskTyskPole fitnessParkour JamDansk som andetsprogBookAndetUiO campingvognKnallert kørekortTraktor kørekortVærkstedetFørstehjælpUngekulturprisNetværksgruppeFrivilligEn dag som frivillig
Parkour Jam
 
parkourHP
I Parkour Jam er der kun løsninger og det handler om at komme fra A til B, hurtigst muligt. Parkour er en hel anden måde at bruge din krop på. Vi har kørt parkour i 3 år nu og det er et stærkt og stabilt hold, med unge i alle aldre. Parkour er primært for de 13 – 25 årige, men parkourholdet har givet lov til at de yngre dukker op og er med, fordi parkour i ånden er for alle aldre.
Parkour foregår i Nykøbing, med udgangspunkt fra gymnastiksalen på Grundtyvigsvej. Det er fordi vores ungeinstruktør Dag Skotte Friis-Holm har designet en hel ny parkourplads. Den hedder D-Spot og den ligger på Grundtvigsvej. Vi mener selvfølgeligt at det er det absolut bedste parkourspot i Odsherred og vi synes det er så fedt at Skolerne i Nykøbing, afdeling Grundtvigsvej har ladet Dag designe spottet.
 
Følg vores Facebookside UIO PARKOUR og tilmeld dig herunder - så hører du mere om hvornår vi starter op.
 
 
 
 


Senest opdateret 21.06.2017 09:47 af SIBRA
Kalender
Gepark Festival
28. juli til
30. juli
Gys på Shelterplads
28. juli til
29. juli
Geopark Trailløb
29. juli kl. 09:30

Ungehusene åbner
14. august
Fuld skrald på
15. august
Orn'lig syg onsdag
16. august

Ønskedag
17. august
Fredagsåbent
18. august
In2Art
21. august

8. klasses dag
22. august
Fredagsåbent
25. august
LAN
15. september kl. 16:00

Ungekulturpris
27. oktober kl. 17:00
Kulinarisk praktik
20. november til
24. november
Odsherred in your Facebook