Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarerUngedemokratiUngebyrådetFolkemøde 2018EventsÅbningstiderFredagsåbentJule-åbentSidste åbningsdagBrunch AsnæsValgaftenWorkshopsKunst i ArkadenFilmworkshopIn2ArtKlar til skiKulinarisk praktikugeParkour JamSangworkshopLegepædagogerneRe-designBook en lærerUpcomingKlatringEventKontoretCross FitnessEngelskTyskPole fitnessDansk som andetsprogBookAndetUngeværkerUiO campingvognKnallert kørekortTraktor kørekortVærkstedetFørstehjælpUngekulturprisNetværksgruppeBook en politiker KV17FrivilligEn dag som frivillig
Ungehuse
 
hus i Asnæs
Ungekulturhusene har masser af muligheder, en af dem er caféen.
Caféen tilbyder 300 kvadratmeter lokaler fuld af aktiviteter hvor du har idéerne og vi har mulighederne. Der er altid gratis the og kaffe, frisk frugt og du kan købe lette café-retter hver dag. Det er dig der bestemmer, hvad vi skal have gang i.
 
Når caféen er åbent kan du få hjælp til at lave projekter, mødes med dine venner og få lektiehjælp. Mulighederne er mange. Måske vil du være med i opstarten af eventkontoret med unge projektmagere eller lave flyers og plakater til dit næste event eller have gang i et folkekøkken arrangement, hvor du er en del af kokketeamet. Du kan få hjælp til jobsøgning og til at skrive dit CV, få faglig hjælp til skoleprojekter eller opgaver på studiet eller eksperimentere på vores scene med lys- og lydudstyr til et kommende arrangement du er i gang med at planlægge. Der er mulighed for at bruge vores Imacs i forbindelse med film- og musikindspilning eller du kan udfordre dig selv i en mere kreativ retning og arbejde med dit eget design.
Der er gratis WIFI, tilgængelige printere og scannere, computere, whiteboards, mødelokaler som du kan booke og alt hvad du skal bruge for at lave et projekt, hvad enten det er i forbindelse med din uddannelse, eller noget som du har gang i i din fritid.
 
I kan mødes og træne, der er hold og undervisning der kører fast hver uge. Hver uge er der events og eller workshops, som du kan deltage i. Hold øje med vores kalender på forsiden af ungiodsherred.dk, her kan du få en oversigt over de næstkommende events og workshops.
Kort sagt; mulighederne er uendelige.
Der vil altid være en vært eller værtinde i Huset, der kan hjælpe dig med at komme godt i gang.  
 
Sisse/ sibra@odsherred.dk - tlf.: 21 14 80 96 
Line/ litje@odsherred.dk - tlf.: 30 58 33 09
 
Åbningstider
Asnæs: mandag, tirsdag, onsdag, torsdag kl. 14:00 - 20:00.
Nykøbing: mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 14:00 - 21:00.
  
Adresser: 
Asnæs Ungekulturhus
Storegade 19
4550 Asnæs
 
Nykøbing Ungekulturhus
Algade 43
4500 Nykøbing
 
 


Senest opdateret 15.08.2017 14:26 af LITJE
Kalender
In2Art
15. november kl. 18:30
Sangworkshop
16. november kl. 16:30
Fredagsåbent
17. november

Kulinarisk praktik
20. november til
24. november
Valgaften
21. november
Juleåbent
24. november kl. 14:00

Juleferie
15. december
Brunch Asnæs
20. januar
Folkemøde 2018
13. juni til
16. juni

Odsherred in your Facebook