Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarerUngedemokratiUngebyrådetFolkemøde 2018EventsCampingvognGeopark FestivalGys på ShelterpladsenGeopark TrailløbLAN 15. septemberFuld skrald påMest for 8. klasseÅbningstiderØnskedagOrn'lig syg onsdagUngekulturpris 2017WorkshopsAniLabKunst i ArkadenSangworkshopFilmworkshopIn2ArtKlar til skiKulinarisk praktikugeUpcomingKlatringEventKontoretCross FitnessEngelskTyskPole fitnessParkour JamDansk som andetsprogBookAndetUiO campingvognKnallert kørekortTraktor kørekortVærkstedetFørstehjælpUngekulturprisNetværksgruppeFrivilligEn dag som frivillig
Ungehuse
 
hus i Asnæs
Ungekulturhusene har masser af muligheder, en af dem er cafeen.
Caféen tilbyder 300 kvadratmeter lokaler fuld af aktiviteter hvor du har idéerne og vi har mulighederne. Der er altid gratis the og kaffe, frisk frugt og du kan købe lette café-retter hver dag. Det er dig der bestemmer, hvad vi skal have gang i.
 
Når caféen er åbent kan du få hjælp til at lave projekter, mødes med dine venner og få lektiehjælp. Mulighederne er mange. Måske vil du være med i opstarten af eventkontoret med unge projektmagere eller lave flyers og plakater til dit næste event eller have gang i et folkekøkken arrangement, hvor du er en del af kokketeamet. Du kan få hjælp til jobsøgning og til at skrive dit CV, få faglig hjælp til skoleprojekter eller opgaver på studiet eller eksperimentere på vores scene med lys- og lydudstyr til et kommende arrangement du er i gang med at planlægge. Der er mulighed for at bruge vores Imacs i forbindelse med film- og musikindspilning eller du kan udfordre dig selv i en mere kreativ retning og arbejde med dit eget design.
Der er gratis WIFI, tilgængelige printere og scannere, computere, whiteboards, mødelokaler som du kan booke og alt hvad du skal bruge for at lave et projekt, hvad enten det er i forbindelse med din uddannelse, eller noget som du har gang i i din fritid.
 
I kan mødes og træne, der er hold og undervisning der kører fast hver uge. Hver uge er der events og eller workshops, som du kan deltage i. Hold øje med vores kalender på forsiden af ungiodsherred.dk, her kan du få en oversigt over de næstkommende events og workshops.
Kort sagt; mulighederne er uendelige.
Der vil altid være en vært eller værtinde i Huset, der kan hjælpe dig med at komme godt i gang.  
 
Sisse/ sibra@odsherred.dk - tlf.: 21 14 80 96 
Line/ litje@odsherred.dk - tlf.: 30 58 33 09
 
Åbningstider
Asnæs: mandag, tirsdag, onsdag, torsdag kl. 14:00 - 20:00 og fredag kl. 14:00 - 18:00
Nykøbing: mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 14:00 - 21:00
  
Adresser: 
Asnæs Ungekulturhus
Storegade 19
4550 Asnæs
 
Nykøbing Ungekulturhus
Algade 43
4500 Nykøbing
 
 


Senest opdateret 21.06.2017 13:50 af SIBRA
Kalender
Gepark Festival
28. juli til
30. juli
Gys på Shelterplads
28. juli til
29. juli
Geopark Trailløb
29. juli kl. 09:30

Ungehusene åbner
14. august
Fuld skrald på
15. august
Orn'lig syg onsdag
16. august

Ønskedag
17. august
Fredagsåbent
18. august
In2Art
21. august

8. klasses dag
22. august
Fredagsåbent
25. august
LAN
15. september kl. 16:00

Ungekulturpris
27. oktober kl. 17:00
Kulinarisk praktik
20. november til
24. november
Odsherred in your Facebook